Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl sukker
4 dl vann
8 plater gelatin
1/2 l rødvin
3/4-1 kg jordbær
1/2-1 l vaniljeis
1 1/2 dl kremfløte
reven sjokolade
Rens jordbærene og legg gelatinen i kaldt vann.
Kok en lake av sukker og vann og ha gelatinen i. Varm laken til gelatinen er smeltet. Tilsett rødvinen.
Skjær rødvinen i skiver og fordel dem i 6 glass. Hell rødvinblandingen over når den er kald. Sett glassene kaldt til geleen er stiv.
Fyll glassene opp med vaniljeis og pynt med krem og reven sjokolade.
Serveres helt avkjølt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas