Flere resulteter finnes under oppskriften
6 appelsiner
2 eggehviter
4 ss sukker
1/2 liter vanilje- eller fløteis
Skjær lokk på appelsinene, press ut saften og sett den til side. Skrap ut restene av fruktkjøttet og sett de tomme skallene i kjøleskapet.
Stivpisk eggehvitene, vend sukkeret forsiktig inn. Fyll de avkjølte skallene med is, drypp litt appelsinsaft over og legg marengsmassen i en topp på hver appelsin-is.
Sett appelsinene i ovnen ved 250 C i ca 2 minutter. Marengsen skal så vidt få en gyllen farge. Pass godt på at den ikke blir for brun. Server marengsappelsinene omgående.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas