Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl langkornet ris
4 dl vann
1 kryddermål salt
1/2 liter tyttebær
3/4 - 1 dl farin
melk til servering
Kok opp vannet med salt og dryss risen i. La den koke under lokk i ca 20 minutter til den er mør og vannet er absorbert av risen. Avkjøl risen, gjerne presset i en randform.
Rør tyttebær og sukker til det skummer. Hvelv risranden på serveringsfatet. Fyll tyttebærene i midten eller legg dem rundt risen. Server melk eller fløtemelk til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas