Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skiver loff
50 g rosiner
50 g hakkede mandler
4 egg
2 ss sukker
3 dl melk
1 ts kanel
Smør en ildfast form. Del brødet i biter og legg i formen. Strø over rosiner og hakkede mandler. Pisk sammen egg og sukker og tilsett melk og kanel. Hell blandingen over brødet og la det stå en stund og trekke. Fyll på mer melk dersom det virker tørt.
Stek ved 180 C på nederste rille i ovnen ca 1 time eller til puddingen virker stiv.
Server brødpudding varm med rød saus eller syltetøy.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas