Flere resulteter finnes under oppskriften
65 g smør 65 g hvetemel 2 ½ dl kremfløte 35 g sukker 4 egg 50 g mandler smør og kavring til formen - jordbærsyltetøy eller rød saus
Smelt smøret i en kjele, ha i mel og spe med varm fløte, litt om gangen. Ha i sukker og avkjøl blandingen. Skåld og hakk mandlene og tilsett dem. Skill eggene og rør plommene inn i røren. Stivvisp eggehvitene og bland dem forsiktig i. Smør formen ekstra godt og dryss den eventuelt med litt kavring eller semulegryn. Fyll i røren, formen skal være ¾ full. Sett formen på en rist i en egnet kjele og fyll på varmt vann. Leggs murt aluminiumsfolie litt romslig over formen. Kok opp og la puddingen trekke ved kokepunktet i ca 1 time. Sett deretter puddingen i stekeovnen ved 180-200 C i ca 15 minutter. Løsne puddingen rundt kanten og hvelv den forsiktig på varmt fat. Server den straks med jordbærsyltetøy eller god rød saus, gjerne tilsatt hele bær.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas