Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g hasselnøttkjerner
1 frisk ananas
2 ss smør eller margarin
2 ss honning
1-2 ss limejuice
revet skall av 1/2 appelsin
1/2-1 dl rom, konjakk eller likør
Hakk nøttekjernene grovt, og rist dem i tørr stekepanne.
Skrell ananasen, og skjær den i skiver eller båter.
Smelt smøret i en rommelig panne, ha i honning, og stek ananasen til den får en fin farge. Strø over nøttene.
Bland limejuice, appelsinskall og brennevin, og hell det i pannen.
La alt bli rikelig godt og gjennomvarmt før du tenner på, og setter den brennende desserten på bordet.
Server gjerne iskrem eller iskald pisket kremfløte ved siden av. Sett også frem sukker.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas