Flere resulteter finnes under oppskriften
1 banan
1 appelsin
1 eple eller pære
20 druer eller rosiner
2 kiwi
1 boks (225 g) ananas i biter
1 dl appelsinjuice
1/4 dl grovhakkede nøtter
Skjær bananen i skiver. Del appelsinen i båter, fjern mest mulig av det hvite og klipp båtene i biter. Eplet skjæres i terninger. Del druene i to og fjern steinene. Skrell og skjær kiwien i skiver. Bland frukten og tilsett ananasen og juicen. La salaten trekke en stund. Dryss nøtter over like før servering. Fruktsalat kan serveres med pisket krem, råkrem, iskrem eller rømme.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas