Flere resulteter finnes under oppskriften
5 plater gelatin
2 egg
3 ss sukker
3/4 - 1 dl sherry
kokende vann
4 dl fløte
Pynt:
Kirsebær, melisse eller mynteblader
La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 10 minutter.
Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett sherry.
Klem vannet ut av gelatinen og rør inn ca 1/2 dl av det kokende vannet. Avkjøl litt og bland gelatinoppløsningen i eggeblandingen. Visp fløten til luftig krem og bland kremen i eggeblandingen.
Hell fromasjen i en vætet puddingform (ca 1 liter) og la den stivne i kjøleskapet.
Dypp formen litt i varmt vann og hvelv fromasjen på fat.
Pynt med kirsebær og mynteblader
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas