Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 l melk
1 vaniljestang
skall av 1/2 sitron
4 egg
75 g sukker
10 pl. gelatin
2 ss brandy
4 ss kakao
2 ts pulverkaffe
1/2 l kremfløte
noe av kremen til pynt
Kok melken ca 5 min i en gryte sammen med vaniljestang og sitronskall.
Pisk egg og sukker, sil melken og rør den i. Ha alt tilbake i gryten og sett den i vannbad. Rør hele tiden til den tykner.
Legg gelatinen i kaldt vann til den blir bløt. Vri den opp og varm den over svak varme til den er smeltet. Rør gelatinen i eggekremen. Hell halvparten av kremen i en bolle og tilsett brandy. Avkjøl.
Hell resten i en annen bolle og tilsett kakao og kaffe. Avkjøl.
Pisk kremfløten. 1/3 av den vendes forsiktig i hver blanding når de er kalde.
Hell brandykremen i en form og sett kaldt til den stivner. Ha deretter kakaokremen forsiktig oppå. Sett formen kaldt.
Sett formen et øyeblikk i varmt vann og hvelv ut. Pynt med krem.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas