Flere resulteter finnes under oppskriften
5 plater gelatin
150 g sukker
saften av 3 sitroner
6 eggehviter
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Kryst vannet godt ut og smelt gelatinen i vannbad.
Sukkeret røres med sitronsaft. Tilsett den smeltede gelatinen. Stivpisk eggehvitene og skjær i.
Massen fylles i fuktet skål som settes i kjøleskapet.
Til snepuddingen serveres vaniljesaus eller karamellsaus.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas