Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g aprikoser
1/2 l vann
1/2 dl sukker
6 pl. gelatin
Pynt:
mandler
svisker
jordbær
La aprikosene ligge i vann natten over. Kok aprikosene med vannet og sukkeret til det er blitt mos. Gni dem gjennom sikt.
Mål at det er 1/2 liter. Tilsett gelatinen og varm det hele til gelatinen er oppløst.
Hell det i en randform og la det stivne.
Sett formen et øyeblikk i varmt vann og vend geléen over på rundt fat. Pynt med finskårne, lett ristede mandler langs kanten og fyll randen med svisker og jordbær.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas