Flere resulteter finnes under oppskriften
Til marengs:
3 eggehviter
3 dl sukker
noen dråper eddik
Til pynt:
1 boks mandarinbåter, ca 300 g
100 g kokesjokolade
3 dl kremfløte
25 g ristede mandler
Pisk eggehvitene meget stive med 1 dl sukker og eddik. Skjær resten av sukkeret forsiktig inn med slikkepott.
Kle bakeplaten med matpapir (ikke smurt) og legg på marengsmassen i topper.
Stek marengsen ved meget svak varme, til de er lette og gjennomstekte.
La mandarinbåtene renne godt av i en sikt.
Smelt kokesjokoladen i vannbad.
Stivpisk kremfløten. Ikke sukker!
Legg marengs, mandariner og kremklatter lagvis i dessertskålen. Hell sjokolade innimellom, og dryss over mandlene.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas