Flere resulteter finnes under oppskriften
4-5 epler
saft av 1/2 sitron
2 glass hvitvin
1 dl sukker
1 kanelstang
2-3 ss vann
Ha vin og vann og sukker i en kjele og rør ut sukkeret.
Fjern kjernehuset. Skrell eplene og del dem i båter. Pensle dem straks med sitronsaft og legg dem i kjelen med hvitvin og vann. Ha i kanelstangen og kok opp.
La eplene småkoke seg såvidt møre. Serveres enten varme med vaniljeis eller avkjølt i laken med en kremdott.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas