Flere resulteter finnes under oppskriften
16 friske dadler
3 ss malte mandler
1 ss finhakkede pistasienøtter
1 ss sukker
2 ss usaltet mykt smør
Gjør et snitt i midten av hver daddel med en skarp kniv og ta ut steinen. Bland mandler, pistasienøtter, sukker og smør. Tilsett en uhyre liten mengde vann, slik at det blir en glatt masse.
Lag klumper av mandelmassen på størrelse med daddelsteiner og fyll dadlene med mandelmassen. Avkjøles skikkelig før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas