Flere resulteter finnes under oppskriften
8 halve hermetiserte fersken
1/2 l friske jordbær eller bringebær
2 ss melis
1/2 - 1 ss vann
4 store isskjeer god vaniljeis
1 ss ristet mandelspon
La de halve fersknene renne godt av. Skyll og rens bærene. La dem tine litt hvis de er dypfryst.
Kjør bærene til en puré i en kjøkkenmaskin. Tilsett melis og vann til pureen har en passe tykk konsistens.
Ha mandlene i en tørr stekepanne og rist dem. Vær forsiktig så de ikke blir brent.
Legg de halve fersknene på asjetter eller i dessertglass. Legg en skje med is ved siden av de halve fersknene.
Hell bærpureen over fersknene og isen og pynt med ristet mandel.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas