Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store appelsiner
2 store egg
1 dl sukker
kjøttet fra appelsinene
1 dl appelsinjuice
1 1/2 dl kremfløte
estragon
Skjær toppen av appelsinene og løsne kjøttet med en skarp kniv. Grav det ut med en teskje og vær forsiktig så det ikke går hull på skallet.
Pisk egg og sukker riktig porøst. Bland inn appelsinkjøttet i småbiter og juicen. Visp alt kraftig og lenge. Fyll fromasjen i de tomme appelsinskallene og sett dem i fryseren i ca 2 timer.
Like før servering piskes kremen og has i sprøytepose. Pynt på toppen av hver appelsin med en kremtopp og strø over estragon.
Serveres straks til kaffe og småkaker.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas