Flere resulteter finnes under oppskriften
4 appelsiner
6 ss sukker
3 ts kanel
4 halve hermetiske aprikoser
10 nellikspiker
1 dl fløte
Del aprikosene i tynne skiver. Ha nellikspiker, aprikos og litt av laken fra boksen i en gryte og varm opp. La det stå og trekke i 15-20 minutter uten å koke, gjerne lenger. Pisk krem.
Skrell appelsinene og skjær dem i skiver. Legg skivene utover tallerkner. Strø over sukker og kanel. Legg aprikosbitene i midten, med eller uten nellikspikerne. Ha på en klatt krem og server.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas