Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
2 ½ dl sukker
4 dl kremfløte
8 plater gelatin
1-2 dl syltetøy eller rørte bær
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte og oppløst gelatin. Ha i syltetøy til slutt og bland lett. Sett fromasjen kaldt noen minutter til den begynner å stivne. Rør om noen ganger for å unngå at syltetøyet havner på bunnen.
Fyll fromasjen over i en serveringsbolle før den har stivnet helt. Sett bollen kaldt til servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas