Flere resulteter finnes under oppskriften
4 eggeplommer
3 dl kremfløte
115 g sucker
2 modne avocadoer
revet skall av 2 lime
saften av 1 lime
2 eggehviter
friske myntekvister og avocadoskiver til pynt
Pisk eggeplommene. Varm fløte og sukker i en kjele og rør godt til sukkeret er oppløst. Ta kjelen av varmen når fløten når kokepunktet.
Hell de piskede eggeplommene langsomt i den varme fløten fra et stykke over kjelen. Dette hindrer blandingen i å skille seg. La blandingen avkjøles, rør om av og til og sett den kaldt.
Skrell og mos avocadoene og rør dem inn i den avkjølte eggesausen sammen med limeskall og saft. Smak til med sukker.
Hell blandingen i en lav form og sett i fryseren til den tykner. Rør godt om et par ganger for å hindre at det dannes iskrystaller.
Stivpisk eggehvitene og vend dem inn i blandingen. Frys isen til den er fast, og server pyntet med mynte og avocado.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas