Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl revet kokosnøtt
2 dl melk
1 dl sukker
1 ts støtt kardemomme
½ dl hasselnøttkjerner
litt smør til formen
Bland melk og revet kokosnøtt og la massen småkoke ca 30 minutter i en gryte. Tilsett sukkeret når massen begynner å bli tykk, og la den putre videre ca 15 minutter, denne gangen under stadig omrøring.
Ta gryten av og tilsett kardemomme og grovhakkede nøttekjerner. Fyll massen over i en godt smurt form og sett den til avkjøling.
Desserten skjæres i skiver før den serveres.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas