Flere resulteter finnes under oppskriften
Vaniljesaus:
2 egg
3 ss sukker
1 ss potetmel
8 dl melk
2 ss vaniljesukker
1 dl kremfløte
Rørt rips:
400 g moden rensket rips
100 sukker
Vaniljesaus kan lages på flere måter, men vi velger denne: Pisk sammen egg, sukker, potetmel og litt melk i en kjele. Ha i resten av melken. Sett på svak varme og pisk, ikke rør, til sausen tykner. Smak til med vaniljesukker og avkjøl.
Rør rips med sukker i en mikser til alt sukkeret er godt blandet og ripsen er lys rød og skummende.
Rør fløten til krem og rør inn sausen like før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas