Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g mørk kokesjokolade
2 ss mørk rom eller kaffe
noen dråper romessens
25 g mykt smør
1 eggeplomme
100 g malte mandler
100 g kakesmuler/kjekssmuler
50 g sjokoladekrymmel
Smelt sjokoladen i rom og rør inn smør og eggeplommene. Ha i malte mandler og kakesmuler. Bland godt sammen.
Form deigen til kuler og trill dem i sjokoladepynten. Sett kaldt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas