Flere resulteter finnes under oppskriften
4 pærer, hermetiske
1/2 l vaniljeis
Saus:
1 plate kokesjokolade
1 ts vaniljesukker
1 ss smør
4 ss vann
2 ts sirup
sjokoladekrøller til pynt
Del sjokoladen i biter og ha den i en gryte med de andre ingredienser til sausen.
Smelt blandingen ved svak temperatur, eller i vannbad.
Legg to halve, hermetiske pærer i hvert glass. Fordel is over. Hell over varm eller kald sjokoladesaus, eller server den ved siden av.
Pynt med sjokoladekrøller som lages ved å skrape en sjokoladeplate med en skarp kniv.
Serveres med iskjeks eller kransekake.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas