Flere resulteter finnes under oppskriften
3 1/2 dl kulturmelk
1 dl sukker
sitronsaft
6 plater gelatin
1 1/2 dl kremfløte
Visp kulturmelk og sukker godt, og smak til med sitronsaft.
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann. Kryst vannet godt ut og smelt gelatinen i vannbad. Rør den inn i blandingen.
Pisk kremen og bland den forsiktig inn når massen såvidt har begynt å stivne. Fyll massen i en fuktet 1-liter form, og sett i kjøleskap.
Formen hvelves og surmelkfromasjen serveres med en saftsaus.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas