Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g lyst brunt sukker
½ ts kanel
½ ts revet muskat
50 g smør
4 ss bananlikør
5 ss mørk rom
4 faste bananer, skrelt og delt på langs
4 kuler hard vaniljeis
Dette er en berømt dessert oppkalt etter Dick Foster, som sørget for oppryddingen av det franske kvarteret i New Orleans i 50-årene.
Bland sukker, kanel og muskat i en bolle. Smelt smøret i en stekepanne ved middels varme, og tilsett sukkerblandingen.
Tilsett likør og rom og rør til sausen ligner sirup.
Legg bananene oppi og la dem bli gjennomvarme. Bruk en skje for å dekke bananene med saus.
Tenn på sausen med en fyrstikk. Hold pannen på armlengdes avstand når du gjør dette.
Når flammene slukner, legges bananbitene på tallerken med en kule vaniljeis. Hell sausen over og server umiddelbart.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas