Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stk slangeagurk
2 appelsiner
4 sukkerbiter
1-2 ss konjakk
2 flasker eplemost
1/2 flaske hvitvin
isterninger
eplebåter
Skjær agurken i tynne skiver, som legges i en stor glassbolle sammen med det gule skallet av en appelsin, saft av 1 appelsin og sukkerbiter.
Hell konjakk over og la det hele stå kjølig og trekke i 30 minutter.
Like før servering tilsettes eplemost, hvitvin, isterninger og tynne eplebåter, samt epleskiver.
Serveres godt avkjølt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas