Flere resulteter finnes under oppskriften
3 x 4 dl bokser kondensert melk
3 piskede eggehviter
350 g melis
1 ts malt kardemomme
1 ss rosenvann
175 g pistasiemandler
75 g sultanas
75 g mandelspon
8 cocktailbær
Fjern merkelappene fra boksene og legg dem i en stor kjele med tettsittende lokk. Fyll kjelen med vann til det rekker ¾ opp på boksene. Kok opp, legg på lokk, og la det småkoke i 20 minutter. Ta boksene opp av vannet og sett til kjøling i 24 timer.
Åpne boksene og hell den kondenserte melken i en stor, kald bolle. Pisk melken til dobbel størrelse, skjær i pisket eggehvite og melis.
Bland forsiktig i kardemomme, rosenvann, pistasiemandler, sultanas, mandelflak og cocktailbær. Dekk bollen med folie og sett i fryseren 1 time.
Ta ut iskremen og rør godt med en gaffel for å brekke opp iskrystallene som har dannet seg langs kanten. Sett tilbake i fryseren. Ta kulfien ut av fryseren 10 minutter før servering. Ha den over i en pen bolle eller porsjonsskåler.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas