Flere resulteter finnes under oppskriften
Av enkle ingredienser som tørt brød, eplemos og fløtekrem blir det en uimotståelig dessert. Tilslørte bondepiker smaker godt som kake til kaffen.
1 1/2 dl malt, tørt brød
2 ss sukker
1 ss margarin
kanel
3 dl eplemos
3 dl kremfløte, pisket
hakkede nøtter
Ha brødsmuler, sukker og margarin i en stekepanne og la det steke på middels varme. Rør rundt av og til, til brødet er sprøtt og litt brunere. Dryss litt kanel over. La brødet bli avkjølt. Legg brød, eplemos og pisket krem i ett eller to lag i serveringsskålen. Dryss nøtter over.
Serveres nylaget.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas