Flere resulteter finnes under oppskriften
3/4 l hvitvin
1/4 l vann
1 sitron
125 g farin
12 plater gelatin
Skrell sitronen tynt, press saften av den. Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 2-3 minutter. Klem vannet godt ut.
Gi vin, vann, det gule sitronskallet, sitronsaften, sukkeret og gelatinplatene et oppkok under omrøring.
Sil blandingen, for eksempel gjennom et kaffefilter.
Hell geléen i serveringsskåler og sett den kjølig så geléen stivner.
Server hvitvinsgelé med eggekrem laget uten gelatin.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas