Flere resulteter finnes under oppskriften
1 melon
2 ss honning
1 dl likør, f.eks. cointreau eller maraschino, evt sherry
pynt med grønne blader
Del melonene i to og ta ut frøene. Hul ut kuler av melonkjøttet. Legg kulene i en skål.
Bland honning og likør eller vin. Hell det over melonkulene. Øs det over av og til så melonen får god smak.
Sett melonen kaldt til den skal serveres.
Ha melonkulene i en skål eller i porsjonsglass. Pynt med grønne blader.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas