Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss sukker 1 ½ dl vann 5 dl muskatvin 1 eggehvite 2 ss sukker sitronmelisse flytende honning
Løs opp 2 ss sukker i muskatvinen og vannet. Hell blandingen i en skål og sett den i fryseren til det blir en grøtet masse. Rør av og til i ismassen. Pisk eggehviten stiv og tilsett sukkeret, litt om gangen. Rør den piskede eggehviten i ismassen. Sett sorbeten i fryseren til den skal serveres. Ta sorbeten ut av fryseren. Porsjonsanrett den. Pynt med friske blader av sitronmelisse og hell honning over rett før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas