Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor mango
2 pasjonsfrukt
2-3 kiwi
3 lichi eller rambutan
Skjær mangoen i to halve deler på hver side av den flate steinen. Skrell og skjær frukten i pene skiver eller terninger. Del pasjonsfrukten i to. Skrell og skjær kiwi i skiver. Skrell lichi eller fjern skallet av halve rambutan. Anrett frukten på tre asjetter. Serveres naturell eller med en skje iskrem eller en skive iskake.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas