Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl dypfryst bringebær
4 eggeplommer
1 dl sukker
1 dl vann
4 dl kremfløte
noen pene bringebær til pynt
Halvtin bringebærene. Mos dem med en gaffel.
Bland eggeplommene, sukker og vann i en kasserolle.
Sett kasserollen på platen ved svak varme. Pisk kraftig til det tykner.
La eggekremen kjølne, rør i den av og til.
Pisk fløten stiv, bland den i eggekremen sammen med bringebærmoset.
Hell alt i en form (ca 1 liter). Sett den i fryseren til den er stivnet, ca 3 timer.
Hvelv parfaiten på et pent fat og pynt med bringebær.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas