Flere resulteter finnes under oppskriften
5 plater gelatin
2 egg
6 ss sukker
skallet og saften av 1 appelsin
skallet og saften av 1 sitron
3 dl kremfløte
kokende vann
La gelatinen ligge i bløt i kaldt vann ca 10 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Visp fløten til lett og luftig krem. Riv det godt skrubbede skallet av sitrusfruktene og press ut saften.
Klem vannet av gelatinen og løs dem opp i ca 1/2-1 dl kokende vann.
Tilsett fruktsaften og rør blandingen i eggedosisen. Tilsett sitrusskallet og kremen og bland forsiktig.
Hell blandingen i en bolle eller porsjonsglass, og la den stå kjølig minst 1 time før servering til fromasjen er stiv.
Pynt med sitrusfrukt i båter eller skiver.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas