Flere resulteter finnes under oppskriften
6 epler 4-5 ss sitronsaft 6 dl vann ½ vaniljestang 2 ½ dl sukker 2 dl rød gelé
Ha vann og sitronsaft i en gryte. Skrell eplene, del dem i halve og fjern stilker og kjernehus. Legg dem i vannet med sitronsaften så de ikke blir brune. Tilsett sukker og vanilje. Kok eplene ved svak varme til de er nesten møre. Avkjøl eplene i kokelaken. La eplene renne av før de skal brukes. Legg rød gelé i hullet etter kjernehusene.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas