Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g makaroni
100 g hakkede valnøttkjerner
Krem:
1 eggeplomme
1 ss sukker
2 dl kremfløte
2 dl yoghurt
saften av 1-2 appelsiner
Kok makaronien mør i lettsaltet vann. Ha den over i sikt og avkjøl den under rennende kaldt vann. La den renne godt av.
Rør eggeplommen godt med sukker. Pisk fløten. Rør ingrediensene til kremen sammen og smak til med appelsinsaft.
Legg makaronien lagvis med valnøttkjerner på et fat. Legg noen skjeer krem på toppen.
Server det godt avkjølt til dessert med resten av kremen ved siden av.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas