Flere resulteter finnes under oppskriften
1 eggeplomme
100 g melis
2 ts vaniljesukker
4 1/2 dl kremfløte
8 plater gelatin
3/4 dl kokende vann
1 dl rabarbravin eller ublandet sitronsaft
Rør eggeplommene med ca halvparten av melisen i ca 15 minutter til blandingen har stivnet. Pisk fløte til krem og bland den sammen med de piskede eggene. Ha i resten av sukkeret.
Løs opp gelatinen ved å la den smelte i litt av rabarbravinen eller sitronsaften.
Tilsett vinen/saften og til slutt gelatinen under omrøring.
Ha puddingen i strødd form og server den med rød saus.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas