Flere resulteter finnes under oppskriften
3 mangoer
3 bananer
1 liten ananas
2 limer
Vaniljedressing:
1 lime
3 ss sukker
1 vaniljestang
(Til 3/4 dl)
Skrell mangoene og skjær dem i båter. Skrell deretter bananene og skjær dem i skiver og drypp saften av lime over.
Skrell ananasen og del den i to. Skjær ut midtstilken. Frukten skjæres i 1 cm tykke skiver som deles i fire.
Dressing:
Skrell limefrukten med en potetskreller og skjær skallet i fine strimler. Skjær halve frukten i tynne skiver og press saften av den andre halve.
Bland limesaften og sukker i et kokekar. Splitt opp vaniljestangen og legg den i kokekaret. Smelt sukkeret på svak varme. Avkjøl sukkerlaken.
Skjær den siste limefrukten til salaten i tynne skiver. Bland all frukten med vaniljedressing, og la salaten trekke i 10 minutter.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas