Flere resulteter finnes under oppskriften
4 daim 6 dl matfløte 6 eggeplommer 125 g sukker
Bryt Daim-sjokoladen i biter og ha den i matprosessor og kjør den til den er finmalt, som glassaktig sand. Hell pulveret ut på en tallerken og sett det i kjøleskapet. Varm opp matfløten. Pisk eggeplommer og sukker og hell så den varme fløten over eggeblandingen mens du fortsetter å piske. Hell blandingen over i en kjele og varm den til den tykner til en fløyelsmyk krem. Avkjøl kremen og sett den i kjøleskapet, slik at den blir skikkelig kald. Vend inn den pulveriserte dajmsjokoladen før du heller kremen i iskremmaskinen eller fryser den manuelt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas