Flere resulteter finnes under oppskriften
3 appelsiner
2 epler
2 bananer
1 boks oppskåret ananas, 350 g
1 boks mandarinbåter, 300 g
150 g druer
litt fruktsaft fra båtene
1/2 l vaniljeiskrem
3 ss likør eller hetvin
Skrell appelsinene, skjær i tynne skiver og ta vekk kjerner. Legges i bunnen av serveringsbollen.
Skrell og skjær opp eplene, skjær bananer i skiver. Hell saften fra den hermetiske frukten. Del druene i to, og ta ut kjernene.
Bland frukten forsiktig i bollen, tilsett noe av fruktsaften. Står kaldt til den skal serveres.
Ved serveringen toppes salaten med oppskåret iskrem. Drypp over med likøren. Serveres med en gang.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas