Flere resulteter finnes under oppskriften
4 eggeplommer 4 ss sukker 3 ½ dl kremfløte 4 plater gelatin ½ dl portvin ½ plate tevet kokesjokolade
Visp eggeplommene med sukkeret. Visp kremfløten stiv. Bløt gelatinen i kaldt vann, ca 5 min. Kryst av vannet og smelt den i vannbad, eventuelt i ¼ dl kokende vann. Bland eggedosis og krem. Rør gelatinen forsiktig i blandingen. Ha i vin til slutt. Riv sjokoladen. Legg fromasj og sjokolade lagvis i en glassvase eller passe stor bolle. Sett den kaldt til den stivner, ca 2 timer
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas