Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl crème fraîche
2 dl naturell yoghurt
8 mandelmakroner
225 g jordbær, renset og grovhakket
1 ss melis
Visp sammen crème fraîche og yoghurt i en bolle. Bryt opp mandelmakronene og rør dem inn i blandingen. Grovmos jordbærene med melisen til du får en suppete konsistens, men med fruktbiter.
Vend forsiktig jordbær og sukker inn i yoghurtblandingen og fordel den i 4 dessertglass.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas