Flere resulteter finnes under oppskriften
2 epler
2 pærer
1 2/3 dl appelsinsaft
1 ss sitronsaft
2 bananer
2 ss orangeblomstvann
melis
skallet av 1 appelsin
1 kurv jordbær, fjern stilken og del i to på langs
friske mynteblader
Epler og pærer utkjernes og skjæres i tynne skiver. Skivene legges i en bolle og appelsin- og sitronsaft helles over så de ikke misfarges.
Skrell bananene og skjær dem i tynne skiver. Legg dem i bollen og bland forsiktig. Tilsett orangeblomstvann og dryss på melis etter smak.
Legg jordbærene i fruktsalaten. Dryss med friske mynteblader.
Appelsinskallet rives eller skjæres i tynne strimler, kokes i vann eller sukkerlake og avrennes. Legges over fruktsalaten.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas