Flere resulteter finnes under oppskriften
4 faste epler uten kjernehus og skall
115 g hvetemel
1,2 dl kaldt vann
1 pisket egg
vegetabilsk olje til steking
2 ss vegetabilsk olje til glasuren
115 g sukker
Del hvert eple i åtte biter. Dryss litt mel på hver bit. Sikt resten av melet i en bolle, tilsett det kalde vannet litt etter litt og bland til en jevn røre. Tilsett det piskede egget og bland godt.
Bland oljen i en wok. Dypp eplebitene i røren og frityrstek dem i puljevis i ca 3 minutter eller til de er gyllenbrune.
Ta dem opp og la dem renne av. Varm 2 ss av oljen i woken, tilsett sukkeret og rør hele tiden til sukkeret er karamellisert. Tilsett raskt eplebitene og bland godt slik at hver eplebit dekkes med glasuren. Dypp eplebitene i kaldt vann slik at glasuren stivner før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas