Flere resulteter finnes under oppskriften
12 plater gelatin
4 egg
170 g melis
5 dl melk
2 dl madeira
5 dl kremfløte
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Kok opp melken. Kryst vannet godt ut av gelatinen og smelt i den varme melken.
Slå egg og melis lett sammen og visp i melkeblandingen.
Tilsett madeiraen, og sil blandingen opp i en stålbolle som står i isbad.
Når blandingen begynner å stivne langs kanten, piskes fløten til krem og røres forsiktig inn. Fyll massen i 10 fuktede porsjonsformer.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas