Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kiwifrukter
100 g grønne druer
1 pk dessertgelé-pulver
tørr hvitvin
1 dl vann
saft av 1 sitron
125 g sukker (1 1/2 dl)
Tilbered dessertgelé-pulveret etter anvisningen på pakken, men bland vin, vann og sitronsaft så det samlet svarer til den oppgitte væskemengden. Tilsett sukker.
Skrell kiwifruktene og skjær dem i ca 1 cm tykke skiver. Del druene i to og ta ut kjernene. La frukten renne godt av og legg den i et flatt glassfat.
Hell geleen forsiktig over så ikke frukten forskyves. Sett fatet i kjøleskapet natten over. Skal ikke hvelves.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas