Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
100 g sukker
100 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
2 dl tykt syltetøy, som bringebær, jordbær eller aprikos
Fromasj:
10 pl. gelatin
3 egg
1 dl sukker
3 dl bringebærsyltetøy
5 dl kremfløte
krem til pynt
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt på mel og bakepulver og vend det forsiktig inn. Bre røren utover i en bakepapirkledd langpanne, ikke riktig hele pannen, eller en form på 35x25 cm. Stek kaken midt i ovnen ved 250 C i 5-7 minutter.
Dryss litt sukker på et bakepapir og vend kaken ned på papiret. Dra av papiret kaken har vært stekt på og legg langpannen over, så kaken holder seg myk. Bre syltetøyet utover bunnen mens den er varm. Rull den sammen.
Fromasjen: La gelatinen ligge i kaldt vann i ca 5 min. Pisk egg og sukker til eggedosis og bland i syltetøyet. Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i 1 dl kokende vann.
Avkjøl den litt og rør den inn i eggedosisen. Stivpisk fløten og vend kremen inn i fromasjen.
Kle en stor bolle med rullekakeskiver. Hell fromasjen i og la den stivne i kjøleskapet.
Vend kaken på et fat og pynt rundt med kremtopper.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas