Flere resulteter finnes under oppskriften
3 eggeplommer
1 dl sukker
1/2 l ferske eller dypfryste tyttebær
1/2 l kremfløte
Rens og skyll ferske bær, eller tin dypfryste.
Pisk eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis.
Kjør tyttebærene i en kjøkkenmaskin eller hurtigmikser til bærene er most. Eller mos bærene for hånd med en sleiv eller en potetmoser. Rør tyttebærmosen i eggeblandingen.
Kok opp fløten og slå over alt sammen under kraftig pisking. La blandingen avkjøles. Fordel røren i former eller skåler og sett dem i fryseren, helst natten over.
Tin parfaiten 15-20 minutter før den skal legges opp. Server den med iskjeks eller krumkaker.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas