Flere resulteter finnes under oppskriften
6 eggeplommer
200 g sukker
1 dl likør eller appelsinjuice
1-2 ss revet appelsinskall
8 gelatinblad
2 ss vann
6 stivpiskede eggehviter
3 dl kremfløte
friske bær og tynne appelsinskiver til pynt
Pisk eggeplommer, sukker og likør i en skål over vannbad til en tykk krem. Tilsett appelsinskall, avkjøl kremen og pisk jevnt i den. Smelt den utbløtte gelatinen i et par spiseskjeer kokende vann eller appelsinsaft, og la den avkjøles før den piskes inn i likørkremen. Når kremen er helt avkjølt skjæres eggehvitene og kremen i.
Fromasjen kan fylles i porsjonsformer. Legg en strimmel med matpapir rundt formene slik at fromasjen går over kanten når den helles i. Sett desserten kald.
Ved serveringen fjernes papiret forsiktig og desserten pyntes. Serveres fromasjen i en stor skål, må mengden passe til skålen og ikke gå over kanten.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas