Flere resulteter finnes under oppskriften
225 g sukker
1,1 liter vann
2 syrlige epler
2 modne ferskener
4 store plommer
200 g jordbær
2 ss sitronsaft
1 stk hel kanel
Kok opp sukker og vann og ha først i skiver av skrellede epler. Etter 5 minutters koking tilsettes flådde ferskener der steinene er fjernet, plommer uten stein og renset jordbær. Deretter tilsettes sitronsaft og kanel. La kompotten småkoke i 10 minutter til all frukten er mør. Deretter lar man den avkjøles og setter den siden til kjøling i kjøleskapet.
Dette er opprinnelig en iransk rett, men selv om krem ikke er særlig iransk, så smaker det herlig til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas